«Απολύτως επιτυχημένη η Γενική Συνέλευση του ΣΕΕΜΠ»

Γενική Συνέλευση του ΣΕΕΜΠ στο ισπανικο καταλυμα στις 28 Νοεμβρίου 2019
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

Ως απολύτως επιτυχημένη χαρακτηρίζουν την Γενική Συνέλευση του Σωματείου Καταστηματαρχών τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

«Η προσέλευση ήταν μεγαλη και το ενδιαφέρον διατηρήθηκε έως τέλους», περιγράφουν. « Η συνεργασία μεταξύ μας είναι εξαιρετική κι αυτό μεταδόθηκε και στα μέλη μας»

Το ΔΣ πρότεινε τη μετονομασία του σωματίου σε «Σωματείο Επιχειρηματιών και Επαγγελματιών Μεσαιωνικής Πόλης» (ΣΕΕΜΠ) και παρουσίασε τις δράσεις που ετοιμάζει για την ερχομένη τουριστική περίοδο και αφορούν κυρίως την προβολή της μεσαιωνικής πόλης μέσω νέων τεχνολογιών, όπως της ιστοσελίδας medievalcityofrhodes.com και εφαρμογής για κινητά τηλεφωνά, τα οποία έγιναν ομοφώνως αποδεκτά.

Στην συνέχεια ακολούθησε σε εξαιρετικό κλίμα συζήτηση με τον νέο αντιδήμαρχο Δρ. Στέφανο Δράκο για θέματα που άπτονται της καθημερινότητας και είναι της αρμοδιότητας του, όπως η καθαριότητα, η αστυνόμευση, οι χώροι στάθμευσης και η διαχείριση των κοινοχρήστων χωρών. Ο αντιδήμαρχος με υπομονή αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα, έλυσε απορίες, έκανε προτάσεις και άκουσε προτάσεις και δεσμεύτηκε για συνεχή συνεργασία με το ΔΣ για όλα τα παραπάνω.

Η υπεύθυνη τύπου και δημοσίων σχέσεων του ΣΕΕΜΠ, Μαρια Αγγελου, σε δηλώσεις της ανέφερε τα εξής:
«Κι εγώ και ο Προέδρος του Σωματείου Βασίλης Δοντάς και όλα τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ, δουλέψαμε πολύ σκληρά για κινητοποιήσουμε τα μέλη μας και για να τους κάνουμε αυτή την παρουσίαση.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους καλεσμένους μας τον περιφερειακό σύμβουλο, Παναγιώτης Κουνάκη, τον Αντιπρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου και πρώην Πρόεδρο του Σωματείου, Ανδρέα Παναγιωτόπουλο, τον γραμματέα του Εμπορικού Συλλόγου Κώστα Σπανό, τον πρόεδρο του Σωματείου Εστιατόρων Γιάννη Κλούβα και τον πρώην πρόεδρο του Σωματείου Τάσος Μελετίου.
Ιδιαιτέρως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συνάδελφους –επιχειρηματίες για την παρουσία και την συμμετοχή τους και ευελπιστούμε στη συνέχιση της συνεργασίας και την στήριξη τους για την εφαρμογή όσων δεσμευτήκαμε.
Με την έκδηλη ικανοποίηση τους ουσιαστικά μας ενέκριναν την υλοποίηση ενός φιλόδοξου σχεδίου, δύσκολου και απαιτητικού. Με την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν η μόνη μας επιλογή είναι η σκληρή δουλειά. Συνεργάτη σε αυτό ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουμε να έχουμε τον αντιδήμαρχο Δρ. Στέφανο Δράκο, ο οποίος, όπως ο ίδιος είπε, επιθυμία δική του και της νέας δημοτικής αρχής είναι η στήριξη της επιχειρηματικότητας στη Μεσαιωνική Πόλη. Ελπιδοφόρο το μήνυμα, όπως και η μέχρι σήμερα άψογη συνεργασία μας».

Δελτία τύπου

Προώθηση Μεσαιωνικής Πόλης

Σε άλλη μια πρωτοβουλία του το ΣΕΕΜΠ σε συνεργασία, με το εμπορικό επιμελητήριο και με το ΡΟΔΑ «έντυσε» ένα λεωφορείο με όμορφες εικόνες της παλιάς πόλης για την προώθηση της.Το συγκεκριμένο λεωφορείο

“Λύση στο θέμα της πλοηγίδας”

Μετα την παρέμβαση του ΣΕΕΜΠ και με την συμβολή του εκ νέου υποψηφίου βουλευτή Μάνου Κόνσολα, δόθηκε λύση έστω και προσωρινή στο θέμα που είχε προκύψει με την πλοηγίδα στο νησί μας.Το

Συλλυπητήρια για τον θάνατο του Νεκτάριου Σαντορινιού

Σε στιγμές απώλειας τα λόγια είναι φτωχά. Το πρόωρο φευγιό του π. Αν. Υπουργού Νεκτάριου Σαντορινιού γέμισε θλίψη εμάς, όπως και όλα τα Δωδεκάνησα. Ήταν ένας έντιμος και αποτελεσματικός πολιτικός. Από εκείνους

Ανάδειξη νέου προεδρείου του ΣΕΕΜΠ

Τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου προεδρείου του ΣΕΕΜΠ πραγματοποίησαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που προέκυψε από της πρόσφατες εκλογές του Σωματείου. Το νέο σχήμα έχει ως εξής: Προέδρος: Βασίλης

Συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας, Νίκο Καραμαρίτη

Τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας, Νίκο Καραμαρίτη και τους συνεργάτες του συνάντησαν τα μέλη του νέου ΔΣ του ΣΕΕΜΠ προκειμένου να συζητήσουν το βασικό αυτό θέμα της καθημερινότητας.  Ο Αντιδήμαρχος μας ενημέρωσε για το