«Απολύτως επιτυχημένη η Γενική Συνέλευση του ΣΕΕΜΠ»

Γενική Συνέλευση του ΣΕΕΜΠ στο ισπανικο καταλυμα στις 28 Νοεμβρίου 2019
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

Ως απολύτως επιτυχημένη χαρακτηρίζουν την Γενική Συνέλευση του Σωματείου Καταστηματαρχών τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

«Η προσέλευση ήταν μεγαλη και το ενδιαφέρον διατηρήθηκε έως τέλους», περιγράφουν. « Η συνεργασία μεταξύ μας είναι εξαιρετική κι αυτό μεταδόθηκε και στα μέλη μας»

Το ΔΣ πρότεινε τη μετονομασία του σωματίου σε «Σωματείο Επιχειρηματιών και Επαγγελματιών Μεσαιωνικής Πόλης» (ΣΕΕΜΠ) και παρουσίασε τις δράσεις που ετοιμάζει για την ερχομένη τουριστική περίοδο και αφορούν κυρίως την προβολή της μεσαιωνικής πόλης μέσω νέων τεχνολογιών, όπως της ιστοσελίδας medievalcityofrhodes.com και εφαρμογής για κινητά τηλεφωνά, τα οποία έγιναν ομοφώνως αποδεκτά.

Στην συνέχεια ακολούθησε σε εξαιρετικό κλίμα συζήτηση με τον νέο αντιδήμαρχο Δρ. Στέφανο Δράκο για θέματα που άπτονται της καθημερινότητας και είναι της αρμοδιότητας του, όπως η καθαριότητα, η αστυνόμευση, οι χώροι στάθμευσης και η διαχείριση των κοινοχρήστων χωρών. Ο αντιδήμαρχος με υπομονή αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα, έλυσε απορίες, έκανε προτάσεις και άκουσε προτάσεις και δεσμεύτηκε για συνεχή συνεργασία με το ΔΣ για όλα τα παραπάνω.

Η υπεύθυνη τύπου και δημοσίων σχέσεων του ΣΕΕΜΠ, Μαρια Αγγελου, σε δηλώσεις της ανέφερε τα εξής:
«Κι εγώ και ο Προέδρος του Σωματείου Βασίλης Δοντάς και όλα τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ, δουλέψαμε πολύ σκληρά για κινητοποιήσουμε τα μέλη μας και για να τους κάνουμε αυτή την παρουσίαση.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους καλεσμένους μας τον περιφερειακό σύμβουλο, Παναγιώτης Κουνάκη, τον Αντιπρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου και πρώην Πρόεδρο του Σωματείου, Ανδρέα Παναγιωτόπουλο, τον γραμματέα του Εμπορικού Συλλόγου Κώστα Σπανό, τον πρόεδρο του Σωματείου Εστιατόρων Γιάννη Κλούβα και τον πρώην πρόεδρο του Σωματείου Τάσος Μελετίου.
Ιδιαιτέρως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συνάδελφους –επιχειρηματίες για την παρουσία και την συμμετοχή τους και ευελπιστούμε στη συνέχιση της συνεργασίας και την στήριξη τους για την εφαρμογή όσων δεσμευτήκαμε.
Με την έκδηλη ικανοποίηση τους ουσιαστικά μας ενέκριναν την υλοποίηση ενός φιλόδοξου σχεδίου, δύσκολου και απαιτητικού. Με την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν η μόνη μας επιλογή είναι η σκληρή δουλειά. Συνεργάτη σε αυτό ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουμε να έχουμε τον αντιδήμαρχο Δρ. Στέφανο Δράκο, ο οποίος, όπως ο ίδιος είπε, επιθυμία δική του και της νέας δημοτικής αρχής είναι η στήριξη της επιχειρηματικότητας στη Μεσαιωνική Πόλη. Ελπιδοφόρο το μήνυμα, όπως και η μέχρι σήμερα άψογη συνεργασία μας».

Δελτία τύπου

Συνάντηση με ΔΕΣ ΡΟΔΑ

Αντιπροσωπεία του ΔΣ του ΣΕΕΜΠ αποτελούμενη από τους, Δοντά Βασίλη πρόεδρο, Μισσικο Μιχαλη, αντιπρόεδρο, Καραμαρια Νίκο, ταμεία, Σταυρό Ζουρουδη, μέλος, επισκέφθηκε τον Προέδρο της ΔΕΣ ΡΟΔΑ, Δημήτρη Τσικη, προκειμένου να συζητήσουν θέματα

Ευχαριστηριο σε επιμελητήριο Δωδεκανησου και Αστυνομικό Διευθυντή

Το ΣΕΕΜΠ σε συνέχεια των προσπαθειών που κάνει για την αναβάθμιση της εικόνας της Μεσαιωνικής Πόλης, ώστε να καταστεί πόλος έλξης για τους επισκέπτες όλου του νησιού, θέλει να ευχαριστήσει δημόσια το

Επιστολή του ΣΕΕΜΠ προς τον Πρωθυπουργό

Στην σύσκεψη των φορέων του τουρισμού της Ρόδου υπό τον πρωθυπουργό συμμετείχε το ΣΕΕΜΠ την Παρασκευή 7 Αυγούστου στην ΠΝΑ, εκπροσωπούμενο από τον Πρόεδρο του Βασίλη Δοντά. Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι Υπουργός

Καλή τουριστική σεζόν σε όλους!

Το ΔΣ του ΣΕΕΜΠ με αφορμή την έναρξη της τουριστικής περιόδου σας εύχεται καλή αρχή με δύναμη και υγειά. Γνωρίζουμε όλοι τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε μέχρι τώρα, αλλά και αυτές που θα

Παραίτηση Δοντα και Αγγελου από το συντονιστικό όργανο των φορέων – Έκδοση κειμένου χωρίς την έγκριση μας.

Το ΔΣ του ΣΕΕΜΠ αποφάσισε ο Πρόεδρος του Δοντάς Βασίλης και η Μαρια Αγγελου, Υπεύθυνη Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων να παραιτηθούν από το συντονιστικό όργανο των φορέων του νησιού μετα την κοινοποίηση